Carrinho de Compras

Categorias:

Segmentos:

Caldo EC

para microbiologia

Descrição
Número de catálogo110765
Panorama geralGranuCult™ is our new brand name for our existing granulated dehydrated culture media which apply to new EN ISO 11133:2014 and various other ISO standards and FDA-BAM / USDA-FSIS methods for testing of food and water samples. All these media are currently being updated to be fully compliant to the latest version of these standards and regulations with respect to composition and quality control and will be available shortly.

Informações sobre o produto
Código HS3821 00 00
Quality LevelMQ200

Informações fisico-químicas
Valor do pH6.7 – 7.1 (37 g/l, H₂O, 25 °C) (depois da autoclavagem)
Solubilidade74 g/l

Informação de segurança de acordo com o GHS
Classe de armazenagem10 – 13 Outros liquídos e sólidos
WGKWGK 2 significativamente perigoso à água
Descarte3
Os reagentes organicos líquidos relativamente não reactivos são compilados na Categoria A. Se contiverem halógeneo, devem ser colocados na Categoria B. Para resíduos sólidos: Categoria C.

Informações sobre armazenagem e transporte
ArmazenagemArmazenar entre +15°C a +25°C.

Especificações
Appearance (clearness)clear
Appearance (color)yellowish to yellowish-brown
pH-value (25 °C)6.6 – 7.0
Inoculum on reference medium (Escherichia coli ATCC 25922 (WDCM 00013))≤ 1000
Inoculum on reference medium (Escherichia coli ATCC 8739 (WDCM 00012))≤ 1000
Inoculum on reference medium (Pseudomonas aeruginosa ATCC 27853 (WDCM 00025))≥ 1E+04
Inoculum on reference medium (Enterococcus faecalis ATCC 19433 (WDCM 00009))≥ 1E+04
Growth (Escherichia coli ATCC 25922 (WDCM 00013))+
Growth (Escherichia coli ATCC 8739 (WDCM 00012))+
Growth (Pseudomonas aeruginosa ATCC 27853 (WDCM 00025))no limit
Growth (Enterococcus faecalis ATCC 19433 (WDCM 00009))total inhibition
Gas (Escherichia coli ATCC 25922 (WDCM 00013))+
Gas (Escherichia coli ATCC 8739 (WDCM 00012))+
Gas (Pseudomonas aeruginosa ATCC 27853 (WDCM 00025))
Gas (Enterococcus faecalis ATCC 19433 (WDCM 00009))
Escherichia coli: 24 ± 2 hours at 44 ± 1 °C
other teststrains: 48 ± 2 hours at 44 ± 1 °C