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MSRV meio (base)

modificado para microbiologia

Descrição
Número de catálogo109878

Informações sobre o produto
Código HS3821 00 00
Quality LevelMQ200

Informações fisico-químicas
Valor do pH5.2 – 5.6 (31.8 g/l, H₂O, 25 °C)
Solubilidade31.6 g/l

Informação de segurança de acordo com o GHS
Classe de armazenagem10 – 13 Outros liquídos e sólidos
WGKWGK 1 ligeiro contaminante da água
Descarte3
Os reagentes organicos líquidos relativamente não reactivos são compilados na Categoria A. Se contiverem halógeneo, devem ser colocados na Categoria B. Para resíduos sólidos: Categoria C.

Informações sobre armazenagem e transporte
ArmazenagemArmazenar entre +15°C a +25°C.

Especificações
Appearance (clearness)clear
Appearance (color)blue
pH-value (25 °C)5.1 – 5.4
Growth promotion test in accordance with the current version of DIN EN ISO 11133.
Growth (Salmonella typhimurium ATCC 14028 (WDCM 00031))Grey-white, turbid zone extending out from inoculated drop. After 24–48 h, the turbid zone will be (almost) fully migrated over the plate.
Growth (Salmonella enteritidis ATCC 13076 (WDCM 00030))Grey-white, turbid zone extending out from inoculated drop. After 24–48 h, the turbid zone will be (almost) fully migrated over the plate.
Growth (Escherichia coli ATCC 8739 (WDCM 00012))Possible growth at the place of the inoculated drop without a turbid zone.
Growth (Escherichia coli ATCC 25922 (WDCM 00013))Possible growth at the place of the inoculated drop without a turbid zone.
Growth (Citrobacter freundii ATCC 8090)no growth or possible growth at the place of the inoculated drop without a turbid zone.
Growth (Enterococcus faecalis ATCC 19433 (WDCM 00009))no growth
Growth (Enterococcus faecalis ATCC 29212 (WDCM 00087))no growth
Incubation:
2 x 24 ± 3 hours at 41,5 ± 1 °C aerobic.